Mijn 3e keer Clean 9 aloe detox, YAY!!! Per keer verschil ik van reden of ik de C9 detox doe, of een strengere sappenkuur om te ontgiften.

Dit keer was ik een beetje ontspoord met het regelmatig eten door mijn drukke werkschema. Wanneer dit gebeurt dan krijg ik meer zin in snacken, meer eten en voel ik mij vermoeid met weinig concentratie. Als ik weer eens in zo’n “mood” ben, en nog druk in mn hoofd ben, dan wil ik een detox schema volgen die recht toe recht aan is. Gewoon boekje open, verstand op 0 en schema volgen. Heerlijk is dat. En dat kan dus met de Clean 9 aloe detox!

Mijn 9 dagen ervaring:

Op de eerste dag begint met lichaamsgewicht en metingen nemen (dit doe je verder om de dag). Dag 1+2 ging het aardig. In de avond kon ik mijn maag wel horen knorren, maar had geen honger. Wat opvallend was op dag 3 was het gevoel van “clarity”. Voelde mij in mn hoofd heel bewust en het voelde ruimtelijk aan. Dag 3 t/m 9 waren eerlijk gezegd een makkie. Lekker gezond eten, energiek voelen, er beter uitzien. Ik heb zelf niet elke dag 30 min intens gesport, maar ik heb gemediteerd, yoga gedaan en gewandeld in de natuur.

RESULTAAT: Ik ben totaal 3,4 kg afgevallen en totaal 25,5cm rond mijn lichaam verloren. Ik ben TROTS!! Het voelt zo goed dat ik nu ook meteen verder ga met het F15 programma.

Meer informatie over de C9 aloe detox, F15 of V5 vind je hier (incl. werkboekjes, recepten en succesverhalen).

Wat krijg je eigenlijk? In je C9 aloe detox compleet pakket krijg je 2x 1L aloe vera gel, 15x proteine shake, supplementen (54x garcinia, 18x therm), 9x fiber sticks, meetlint, werkboek (met exact wat je per dag moet doen + recepten).
 

Wil je het ook proberen?

– Stuur een mailtje naar detoxthee@gmail.com en dan gaan we langs de mogelijkheden voor een kennismakings korting / aanbieding voor de complete C9 aloe detox pakket.

– Of doe de 14 dagen Skinny Lyfe tea detox voor €30 (of goedkoper met shakebeker / waterfles)