Ik ben al enige tijd into natural products. Naast gezond eten wil ik ook steeds meer dat mijn huid ook goed “eet”. Tijdens een zoektocht naar een natuurlijke dagcreme met UV erin, kwam ik Natura Siberica tegen. En BLIJ was ik toen ik zag dat ze het ook in Nederland verkopen. IK BEN VERSLAAFD!

 

Natura Siberica

* Natura Siberica is vrij van parabenen, allergenen, syntetische conserveringsmiddelen, siliconen, minerale olien en is dierproefvrij!

NB staat wereldwijd bekend als het eerste bedrijf dat biologische cosmetica heeft ontwikkeld van wilde kruiden, grassen en planten uit Siberië (Rusland). Het speciale aan deze planten is dat ze zelfs tijdens de ijstijd overleefden en bleven bloeien. Bijzonder toch?

Daarnaast bevatten deze natuurlijke producten extracten van adaptogenen-planten, die het lichaam helpen aan te passen aan natuurlijke weersomstandigheden zoals warmte, kou, gebrek aan zuurstof, etc. Natura Siberica producten bevatten extracten van planten-adaptogenen. Adaptogenen zijn planten, die helpen het lichaam aan te passen aan verschillende negatieve omgevingsfactoren zoals de kou, hitte, gebrek aan zuurstof, etc.

Naas thet feit dat Natura Siberica duurzaam is, heeft het behoorlijk wat certificaten o.a. de ICEA certificaat (biologische oorsprong), ICEA (Etnische certificering),  ECO BIO, ECOCERT en ICEA (zuiverheid van formules), COSMOS-norm AISBL3 goedgekeurd, en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Natura Siberica zet zich ook constant in om nieuwe banen te creeeren voor etnische groepen (stamleden van inheemse volkeren van Siberië) zodat ze kunnen zorgen voor hun gezin, en dat hun cultuur en tradities behouden kunnen worden.

 

Testen van de producten

Ik ging enige tijd naar India en wilde dan meteen een mooi setje aan natuurlijke producten. Dit heb ik gedaan en dit diende meteen als een producten test. De ervaringen met de producten zijn (tot nu toe) op basis van 6 maanden, lang genoeg dus. Ik ben zeer tevreden en wil mijn ervaringen met jullie delen.

Hieronder een lijstje met de geteste producten reviews (ik zal het regelmatig aanvullen).

Gezichtsproducten:
– Day Cream + Night Face Cream for Sensitive Skin
– Made in Swiss Day Face Cream
– Nourishing Facial Mask +  Extra-Firming Facial Mask
– Beluga Caviar Icy Firming Eye Cream
– Gentle face scrub
– Reinigingstonic
– Cleansing Foam Mousse

Lichaamsproducten:
– Vitamins For Skin Shower Gel
– Snow Handmade Soap
– Winter Hand Cream + Extra-Firming Hand Cream
– Heel and Foot Balm

Haar producten:
– Shampoo for Dry and Damaged Hair
– Conditioner for Coloured and Damaged Hair
– Limonnik Nanai Hair Mask
– Vivid Vitamins for Hair and Body

*Mijn top 3 tot nu toe: De Facial masks, extra-firming hand cream en mijn favoriet de Limonnik Nanai Hair mask!!

De producten van “Little Siberica” worden momenteel getest door onze kleintjes. Ook de Sauna & Spa producten gaan getest worden. Meer reviews volgen.

Benieuwd naar de andere producten of wil je bestellen? Klik hier >>