Voeding & bewustzijn challenge: Gezond & natuurlijk detoxen

We leven in een tijdperk waar veel focus ligt op het fit & gezond leven. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd zijn er communities zoals FitDutchies en Fitgirlcode.

Ik ben zelf al meer dan 20 jaar bezig met dit thema. De laatste 9 jaar heb ik eindelijk veel inzichten gehad in het menselijk lichaam en wat eigenlijk gezondheid is. Ik geloof er heilig in dat iedereen verschillend is en daarom voor iedereen een uniek voedingsplan nodig is. Maar hoe kom je erachter wat jou uniek dieet is?

Ik heb een detox plan ontwikkeld waarbij je bewust om zal gaan met je voeding. Veel mensen schrikken van het woord detoxen en staat meestal voor bijna niks eten, maar deze detox focust juist op gezond en natuurlijk eten. Niet jezelf van alles ontnemen, maar bewust kijken naar je huidige voeding en daarna back to basic om te ervaring hoe goed jij je kan voelen door de juiste voeding.

Voor wie is het?
– Het is voor iedereen die het helemaal zat is van alle dieeten en detoxen die alleen maar quick fixes zijn.
– Voor iedereen die er klaar voor is om eindelijk kennis uit het lichaam te halen.
– Iedereen die een gezond en gebalanceerd levenstijl wilt hebben.
– Iedereen die de overtollige kilo’s kwijt wilt en eindelijk elke dag energiek & vitaal voelt.
– Voor iedereen die last heeft van IBS/darmklachten, exceem, acne, vermoeidheid, depressie, loomheid, brain fogs, niet goed kunnen slapen, niet goed kunnen concentreren, maagzuur, spierpijn, gewrichtspijn zoals artrose, stijfheid in lichaam en met name in onderrug, last van cravings/trek.

Hoe/wat?
We zetten een vergrootglas op jou voedingspatroon + hoe het anders kan. Je zal totaal een maandje bezig zijn, waarbij we in week 2 en 3 actief op een natuurlijke manier gaan detoxen. In week 1 en 4 eet je normaal en is het tijd voor analyse van wat jou huidige eetpatroon met jou doet.

In juli/augustus gaan met een klein groepje van start met de challenge. Dus als je meteen wat kilo’s kwijt wilt voor je vakantie, dan kan je dit er ook voor gebruiken want afvallen is een meegenomen side-effect dat dit jou zal geven :-)

Wil je hierover meer willen weten of wil je weten wanneer we van start gaan? Stuur een mailtje naar info@lovehealthyliving.nl!

***** Wil je nu niet meedoen met de detox challenge, maar wel met de detox thee, klik dan hier voor alle detox producten. Bij aankoop van de Skinny Lyfe detox tea krijg je gratis voedingstips pdf. *****