Sinds kinds af aan hou ik ervan om creatief bezig te zijn, met name het schilderen. Voor mij is het mooie van kunst dat het subjectief is en iedereen er alles van mag vinden. Jou kunstwerk is jou masterpiece en heeft altijd het meest perfecte resultaat.

Deze denkwijze heb ik de laatste jaren gebruikt tijdens het schilderen. Loslaten van het moeten, loslaten van het perfectionisme en vanuit stilte, rust en pure authenticiteit kijken wat eruit komt; het intuitief schilderen!

Door jezelf los te laten van alle verwachtingen, regels, ongeschreven regels, rekening houden met dit/dat/die, centreer je jou energie en kijk je wat tot uiting komt. De enige regel is dan ook dat er geen regels zijn.

Dus kom even stretchen, ademen, mediteren en een hoop loslaten op een lege canvas/papier. Knip, kras, kleur, scheur, teken alles er lekker uit en laat weer nieuwe energie stromen daar waar het hoort.

Ik wil ook even laten weten dat ieder kunstwerkje persoonlijk is. Wij gaan dan ook niet in groepsverband in een kringetje zitten om het eindresultaat te bespreken. Wat van jou is, is van jou en als je wel iets wilt delen, dan ben je natuurlijk vrij om te delen wat jij wilt, wanneer jij wilt!


Wat?

Workshop Intuïtief schilderen “Open Your Heart”

Wanneer?
Zaterdag 1 Februari 2014

Tijd?
Van 14:00-16:00u

Wat gaan we doen?
Basis Yoga stretches, zittende meditatie (kort), intuitief schilderen, verrassingsopdrachten, begeleide liggende meditatie.

Bijdrage?
30 euro inclusief gebruik van alle werkmateriaal (en je neemt je meesterwerk mee naar huis)

Locatie?
Love Healthy Living studio
Puntegaalstraat 63
3024EB Rotterdam

Inschrijven?
Er is plek voor totaal 10 personen, vol=vol. Inschrijven kan via info@lovehealthyliving.nl.

Je mag het ook laten weten via dit Facebook-evenement link, en krijg je daarna een berichtje van mij ;-)