Lessen @studio

Welkom bij Love Healthy Living! Sinds 2013 hebben wij naast de blog ook een mind-body studio in Rotterdam. We geloven dat iedereen uniek is en een unieke benadering hoort te krijgen. Met persoonlijke aandacht ondersteunen wij jou om dichter bij jezelf te komen, zodat we steeds meer een healthy & happy leven kunnen leiden. We leren immers van elkaar :-)

Samen gaan wij yoga, ademhaling en relaxatie verkennen en groeien samen in het creëren van bewustwording in ons mind, body & spirit. Er is ook aandacht voor een gezonde levenstijl (voeding, detox) en persoonlijke ontwikkeling.

We hebben regelmatig leuke events zoals de “Balance & Bites” en Body&Mind detox weken, actieve workshops zoals Workshop “Backbending & heart-openers”, bewustzijnslessen zoals Yoga Nidra. Maar we zijn ook in het buitenland te vinden voor workshops en retreats zoals Hatha, Vinyasa, Yin & Yoga Nidra en Detox weekenden.

Met trots stond Emmely afgelopen februari 2017 op de Nationalie GezondheidsBeurs met haar presentatie “Vind geluk door balans en vitaliteit!”.

Ook dit jaar mogen wij lesgeven op Yoga op ’t Schouwburgplein (voorheen Rotterdam in Balans). Iedere zondag zijn er gratis lessen voor iedereen en op zondag 16 juli 2017 staat Emmely er met een Yin Yang yoga les “Ademen en aarden”.

Lessen, coaching & informatie

Op dit moment zijn er geen lessen in de Love Healthy Living studio i.v.m. een aantal veranderingen die aan het plaatsvinden zijn.

Op dit moment is het mogelijk om elke woensdagochtend een Yoga les (9.30-10.30) en/of een BodyBalance les (10.30-11.30) bij Fitland Mullerpier Rotterdam te volgen.

Of het is ook mogelijk om een 1-op-1 prive mind & body personal coaching sessie/lessen te nemen. Het kan zijn dat je bepaalde klachten hebt (bijv. rugpijn, stress, moeilijk slapen, druk in je hoofd), of een gebalanceerde lifestyle wilt creëren (met persoonlijke voedingsplan of meer mindfulness), of dat je juist een eigen yoga/meditatie practice wilt opzetten en daar begeleiding in wilt.

Tijdens de eerste intake gesprek wordt duidelijk waar jij begeleiding in wilt hebben, wat jij nodig hebt. Ik werk vanuit het principe dat ieder persoon uniek is, daar ligt dan ook de focus op en maakt de begeleiding volledig persoonlijk.

De prive lessen/coaching zijn 100 euro per uur (incl. btw). Pakket van 5 lessen voor 400 euro!

Intake gesprek/proefles is gratis! Ook online Skype lessen zijn ook mogelijk, mail mij naar info@lovehealthyliving.nl voor de mogelijkheden.

Informatie/Inschrijven?

Wil je meer informatie of inschrijven, mail via info@lovehealthyliving.nl of via het contactformulier.

De locatie/adres van Love Healthy Living vind je bij Contact > Meer weten over mij? Kijk hier bij “About Emmely”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.