Ken jij Seamore al? Ik heb kennis gemaakt met Seamore op het Gezondheidsbeurs toen ik een kennismakingspakket kreeg. Ik ben heel kritisch met wat ik wel/niet eet, dus ik keek meteen naar de voedingsinformatie en ik was blij verrast! Nu nog proeven :-)

Ok, maar wat is Seamore dan? Seamore food maakt overheerlijke producten van zeewier en allemaal zijn:
– biologisch
– zonder dierlijke producten
– glutenvrij
– zonder suiker
– hoog vezelsgehalte
– laag in calorieën
– low carb
– met alle goede mineralen en vitamines dat zeewier brengt
– en goed voor ons planeet, moeder aarde!

De zeewier is een perfecte vervanger voor een vegan of plant-based dieet, maar ook als je wilt genieten van pasta en spek zonder de hoge calorieen en het hoog gehalte van dierlijke vetten.

Na het proeven van de pasta en bacon wist ik zeker dat ik dit met jullie wilden delen en ging thuis aan de slag. EN heb meteen ook een kortingscode voor jullie gekregen, dus lees verder.

I sea pasta

Deze zeewier pasta is in de vorm van de tagliatelle. Je krijgt 100gram in een zak wat weinig klinkt, maar je kan er wel 5x van eten omdat zeewier “groeit” als het in contact komt met water, 20gr is dus genoeg.

Afhankelijk van de bite die je wilt, kan je eerst je pasta in een bowl met heet of koud water zetten, of meteen bakken. Ik heb het in kokend water geplaatst voor 15 min.

Terwijl de pasta daar stond, ging ik mijn groenten en shrimps geroerbakt, en daarna had ik nog even de pasta in de pan gezet voor extra bite.

*Ik wil er nog wel bij zeggen dat ik zelf vrij eigenwijs ben met hoe ik kook (met alles eigenlijk haha). Volgens Seamore zou je de pasta 20 min moeten laten weken en 20 min koken zodat het structuur en de geur wat beter is. Lees hier meer over de officiële bereiding ervan.

En serveren maar!!! Lekker dat het is!

I sea bacon

Ik was heel blij met de I sea bacon omdat ik zelf geen varkensvlees eet. En dan heb je opeens spek van zeewier, like wuttttt! En je kan ze ook als chips bakken. Wat wil je nog meer!! Happy me!

De bacon heb ik ook eerst in een bakje gezet met kokend water voor 15 min. In tussentijd heb ik de rest van mijn ontbijt klaargemaakt en daarna de zeewier bacon heerlijk knapperig gebakken. Officieel hoor je het niet te weken en meteen voor 10-20 seconde in de hete olie te bakken.

It really *is* easy like that :-)

Proberen?

Ben je nu benieuwd en wil je het ook uitproberen? Dan krijg je de verzendkosten t.w.v. 7,15 euro helemaal gratis met de kortingscode lovehealthyliving2017 (bij een bestelling vanaf 13 euro). Geldig t/m 31 augustus 2017.

> Ik wil het ook kopen!
> Ik wil eerst meer informatie.
> Ik wil meer recepten bekijken!

En als je iets lekker klaarmaakt, tag ons met de hashtag #lovehealthyliving :-) Sea ya!