Het is weer volle maan! Een natuurlijke cyclus van 2 weken van een nieuwe en een volle maan. De nieuwe maan staat voor het verwelkomen van al het nieuwe, de volle maan staat voor een periode van loslaten van al hetgene dat wij niet kunnen gebruiken (slechte gewoontes, angsten, to-do lijsten, etc.).

Vandaag heb ik besloten om een van mijn angsten los te laten en (na jaren uitstellen) toch echt een relax meditatie op te nemen om deze te delen. Een grote stap naar de richting waar ik heel graag heen wil met mijn coaching. Binnen een seconde heb ik mijn verstand op nul gezet en mijn speciale microfoon, die ik 6 maanden geleden heb gekocht voor de opnames, onder het stof vandaan gehaald. Na 10 opnames (waarbij ik mezelf te veel heb beoordeeld, zucht, ik heb mijn yoga voor vandaag ook gehad!) heb ik besloten mijn laatste opname op te slaan en deze deel ik graag met jullie.

Voor of na de meditatie is het ook fijn om eventjes in stilte te zitten en op te schrijven wat in je opkomt. Wat zijn de dingen die jij voor jezelf wilt loslaten komende 2 weken? Je kan dan een lijstje maken met punten op persoonlijk vlak en werkgerelateerd (meerdere categorieen ook mogelijk, wat jij voelt dat je nodig hebt).

Beluister of download hier de relax meditatie > EmmelyJacobs_RelaxMeditatie.mp3 (duur 12 min)

Namaste x

 

ps. Ik ben ook bezig met het bouwen van een nieuwe persoonlijke website voor de coaching (www.emmelyjacobs.nl) die meer focus zal bieden over o.a. bewustwording/mindfulness, werken aan de authentieke ik, een gebalanseerd leven zonder stress, beter kunnen slapen, meer energie, etc. Tot de website online is, mag je mij volgen via https://www.facebook.com/EmmelyJacobs