“Ik wil in de volledige brug kunnen komen!!!!!!” werd er mij enthousiast gezegd vorige week en zo is er een Backbends Workshop op het lesrooster gezet!

 

Wat kan je verwachten?
Met een specifieke volgorde van verschillende Yoga houdingen, gaan we flexibiliteit en mobiliteit brengen in de rug/wervelkolom. Backbends loopt hand in hand met Heart-openers, dus de houdingen zullen de gehele voorkant van het lichaam ook openen.

Voordelen van het werken met houdingen voor de rug/borst is dat je naast je de fysieke effecten, ook energetisch het effect zal ervaren. Vastzittende energie in je lichaam zal weer ruimte hebben om te stromen, waardoor je je frisser en fitter zult voelen, met gevoel naar je innerlijke kracht, liefde, compassie, acceptatie en communicatie.

*** Binnenkort ook een armbalance workshop (met o.a. handstands en de birdpose)! Blijf op de hoogte via de LHL FB pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief. ***

 

Wanneer?
Maandag 25 mei 2015 (2e Pinksteren)

Hoe laat?
11.00 – 12.30

Waar?
Love Healthy Living studio
Puntegaalstraat 63
3024EB Rotterdam

Bijdrage?
15 euro

Wil je ook meedoen?
Schrijf je in via een mailtje naar info@lovehealthyliving.nl.

 

Facebook-event linkje:
https://www.facebook.com/events/937442322973583/

*** De les is voor iedereen toegankelijk. Yoga ervaring of flexibiliteit is geen vereiste. Gewoon komen!!! Max. 7 personen ***