Yogajournal.com gaat januari 2013 van start met een leuke challenge, de “Boost your Willpower” challenge. Door hier aan mee te doen, begin je het jaar met het boosten van je wilskracht. Gedurende deze 4-weken challenge zal je leren om te identificeren van wat je echt in je leven wilt en hoe je dit kan gaan aanpakken.

Hoe/wat?
– Inschrijven kan gratis via www.yogajournal.com/willpower >>
– Je krijg je dagelijks een e-mail van Yogajournal
– De challenge duurt 28 dagen

Elke week heeft een thema die bestaat uit opdrachten, meditatie, ademhaling, beweging. Je krijgt tekst, video en audiomateriaal. Hieronder beschrijf ik globaal wat je per week kunt verwachten.

Week 1
In de eerste week leer je hoe je naar binnen kunt keren en te luisteren naar je inner voice, om erachter te komen wat je echt in het leven wilt.

Week 2
In de tweede week ga je van start met het bouwen van de wilskracht “spieren” die je nodig hebt om je doel te bereiken, door elke dag kleine stapjes te nemen naar je gewenste resultaat en het beoefenen van je bewustwording.

Week 3
In de derde week leer je te anticiperen op uitdagingen die je pad opkomen en om je inspanningen weer naar je doel te laten keren met liefde.

Week 4
In de laatste week ga je kijken hoe je jou positieve momentum, die je tot nu toe hebt gecreeerd, kan behouden.

Wil je de uitdaging aangaan? Schrijf je in via www.yogajournal.com/willpower. Vind je het achteraf toch niks, dan kan je je makkelijk uitschrijven.

Ik wil ook gaan meedoen. Ik hoor graag of je ook meedoet, hoe het gaat, wat je ervaring is!